Tillbaka

Webbsändning från hemmamatcher på SSL Play!

Eric Halling inför premiärsändningen på onsdag
Med premiär på onsdag den 13 november kommer det att vara möjligt att följa Sirius IBK:s hemmamatcher via webbsändning på SSL Play.
"Förutom matcherna fyller vi på med intervjuer på kanalen. Vår expertkommentator Tobias Engblom har en diger meritlista som kommentator och har verkligen koll på läget när det gäller både innebandy och Sirius", säger Eric Halling som är ansvarig hos Sirius och en av dem som sett till att sändningarna nu blir verklighet.

Eric berättar att det redan innan serien började fanns en önskan om att kunna ge den här servicen till både bortapublik och den hemmapublik som inte har möjlighet att vara på plats i Fyrishov. Efter att ha undersökt några olika alternativ föll allt nyligen på plats och Sirius IBK tar hjälp av Lokalsporten.se från Nyköping.
"De är erfarna, de har tidigare bland annat filmat och kommenterat Onyx IBK, och är verkligen taggade att göra det här", fortsätter Eric. Han poängterar också att expertkommentatorn Tobias Engblom, som även är juniortränare i Sirius IBK, bland annat har tidigare erfarenhet av att kommentera IBF Falun.

Första livesändningen sker alltså onsdag 13 november då Sirius IBK tar emot Linköpings IBK i Fyrishov. Matchen börjar kl 19 och sändningsstart är kl 18.50. För att hitta kanalen går man in på sslplay.se och väljer Livekalendern och därefter Sirius, man kan också gå direkt in på https://siriusinnebandy.solidtango.com Det kostar 59:- att se en match. På kanalen kommer alla Sirius IBK:s resterande hemmamatcher under 2013 att visas till att börja med, men förhoppningen är att det blir en fortsättning även efter nyår. Matcher och intervjuer kommer att ligga kvar på kanalen, så man kan även gå in och titta i efterhand.

"Vi ser med stor tillförsikt fram emot det här och hoppas att det går bra med många tittare så att vi kan leverera det här hela säsongen", avslutar Eric.

Av: KN
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners