Tillbaka

Vinst mot FBC Uppsala med 10 - 2

Dubbla derbysegrar den här säsongen, Sirius ångar på

10-2, 10-2. Det blev facit på de två gångerna Sirius mötte FBC Uppsala den här säsongen, med Sirius siffror först. - Vi var ett nummer för stort, säger Siriustränaren David Ahlmark till siriusinnebandy.com


John Barck inledde målskyttet i den första minuten i ett välfyllt Allianshallen där motståndarna FBC Uppsala stod som hemmalag. FBC kvitterade till 1-1 men sedan sprang serieledande Sirius ifrån. FBC har gjort en starkare andra halva av serien än den första, men hade ingenting att sätta emot i slutändan, Sirius vann med 10-2 till slut efter 3-1, 5-1, 2-0. Värt att notera var att Kim Johansson hade sina fingeravtryck lite överallt, samt att 16-årige Aron Olssons succéstart på året fortsätter, denna match gjorde talangen ett mål och en assist.


David Ahlmark var efter matchen nöjd med hur sitt lag genomförde matchen.

- Frågan innan matchen var hur vi skulle tackla det mentalt. Senast mot Järfälla (seger 12-5) hade vi det jobbigt i två perioder, men nu var det inget snack från början till slut.


8-2 efter två perioder, det blev en lugnare tredjeperiod?

- Matchen spelades nästan av då kan man säga. De första två perioderna var jättebra. Vi var noggranna, hade högt tempo och alla femmorna jobbade på bra. Men som sagt i tredje slog vi av på takten.


Hur var det att spela derby i Allianshallen?

- Allians är en trött hall, men det är roligt när det är fullt med folk som det var i söndags.


Målskyttar Sirius: Joakim Gustafsson 2, Johan Eriksson 2, John Barck, Peter Berlin, Kim Johansson, Markus Nordlindh, Aron Olsson, Joel Ahlin.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners