Tillbaka

Vinst mot Duvbo med 10 - 1

Läs om den senaste storsegern

Som det skrevs inför matchen så var det en revanschsuget Sirius som gick in till lördagens match mot Duvbo. Senast man mötte Stockholms-laget så blev det en jämn match som gick till Sudden Death. Lördagens match började också jämnt. Robin Carlsson gav Sirius ledningen sent in i den första perioden, dessvärre kvitterade Duvbo innan perioden var slut. I den andra perioden trampade dock Sirius ifrån, och man gjorde det ordentligt. Fem mål mäktade Sirius med, och inför den avslutande tredjedelen var matchen i princip avgjord. Den sista perioden blev en transportsträcka, men Kim Johansson var het och gjorde tre mål (av totalt fyra från hans klubba), och slutresultatet fastställdes till 10-1. Noterbart är att Petter Nilsson var tillbaka i målet efter sin knäskada, ett glädjande besked då det nu väntar tuffa matcher för serieledaren. Nästa helg väntar Umeå City på bortaplan, och så här säger tränaren David Ahlmark om helgens match.
- Första perioden var svag från vår sida, man kände inte igen oss. Det var dålig inställning och avslaget. Det var en jämn period och vi var inte bättre än Duvbo.

Men i andra hände något?
- Ja, vi pratade lite allvar i pausen. Efter det gör vi en bra andraperiod, eller i alla fall femton minuter av den. I tredje är vi fortsatt stabila, och vi gör jobbet även fast vi inte är briljanta.

Skönt med tanke på vad som komma skall?
- Ja, nu framöver får vi äntligen riktigt tufft motstånd. Det ska bli jätteroligt och väldigt inspirerande.

Hemsidan utser hemmalagets...
+++ Martin Bengtsson
++ Robin Carlsson
+ Kim Johansson

Målskyttar Sirius: Kim Johansson 4, Robin Carlsson 2, John Barck, Martin Bengtsson, Dan Johansson, Hugo Andersson

siriusinnebandy.com vill även passa på att gratulera lagkapten Dan Johansson som i lördags fyllde 30 år.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners