Tillbaka

Vi presenterar Martin Bengtsson!

Ny spelare i truppen!
Jag kommer ursprungligen från Södertälje men flyttade till Uppsala för två år sen där jag pluggat juridik, vilket jag fortfarande gör. Tanken är att jag ska spela center, har även spelat back några säsonger. Mina intressen vid sidan om innebandy är mestadels att försöka ta de lugnt, gå på konserter, hänga med vänner. Jag har tidigare spelat i FBC Uppsala två säsonger, kom innan från Onyx från Nyköping men min moderklubb är Listonhill IBK från Södertälje.

Största anledningen till att jag valde att spela i Sirius i år är att jag vill utvecklas som spelare och om jag inte kan spela i ett SSL-lag vill jag spela i ett lag som kan och vill gå upp. 

Jag ser den här säsongen fram emot att få spela tuffa matcher och spela ihop ett delvis nytt lag. Jag vill göra det jag är bra på för att hjälpa laget, sen får vi se hur långt de räcker. Sen vill jag självklart ha kul, både på plan men också verkligen vid sidan av, och jag tror jag kommer uppleva båda dessa. 

Coach David om Martin: Center som är riktigt stark i defensiven men har även riktigt fina egenskaper framåt. Martin besitter ett stort krigarhjärta, något som är ovärderligt.

 

Kommentarer

154
05
jul
2012
( bild saknas )hemligt
212 inlägg

Tyck till om detta inlägg

COMMENT-VOTE
154
+100%
1 röster (Du har redan röstat)

Martin Bengtsson är 

5 jul 2012: snygg!!!!
 
 
 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners