Tillbaka

Vi presenterar Markus Nordlindh!

Ny spelare till truppen!

Jag heter Markus Nordlindh,är 26år gammal och spelar forward. Jag har egentligen spelat för samma förening i hela mitt liv sen jag var typ 7 år, det har dock skett namnbyten och ihopslagningar. De föreningarna är i alla fall IBK Rödberget, IBK Katedral, Årsta IBK och FBC Uppsala.

Utöver innebandyn så pluggar jag kemi. Till hösten börjar jag mitt tredje år på det treåriga kemi-programmet på Uppsala Universitet.
 
Orsaken till att jag valde Sirius är att jag ser oerhörd potential i det de försöker bygga upp nu efter att de åkte ur SSL och jag vill vara en del av det nybygget.
 
Det jag ser fram emot mest är att få reda på om jag kan bli ännu bättre som spelare, jag kände att jag inte blev så mycket bättre den här senaste säsongen och jag tror att ett miljöombyte kan få mig att utvecklas mer.

Coach David om Markus:
Har spelat hela sitt liv i samma förening och klubbytet till Sirius känns som rätt steg. Avig forward som gjort en bit över 40 poäng varje säsong de senaste åren i Allsvenskan. Ska bli enormt kul och se om det blir en nytändning med ännu fler poäng i år!
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners