Tillbaka

"Vi kommer att sätta färg på derbyt"

Jens Axelsson från matchvärden Goodtech utlovar en överraskningsgåva till alla i publiken
Vid morgondagens heta derby är Goodtech en av matchvärdarna. "Vi kommer att sätta färg på derbyt genom en gåva till publiken", lovar Jens Axelsson. Goodtech kommer att finnas på plats innanför entrén med en tävling, give-aways och inte minst den utlovade överraskningen. Jens berättar också att Goodtech kommer att ha närmare 30 personer på plats för att heja fram Sirius och bland dem finns både medarbetare och kunder.

"Goodtech har valt att vara sponsor till Sirius IBK av flera anledningar. Dels är det duktiga spelare i Sirius och dels har de som mål att vara bland de bästa i Sverige och bästa i stan, vilket stämmer helt överens med våra egna ambitioner", säger Jens. Goodtech ser också samarbetet som ett bra sätt att komma i kontakt med folk och synas i samband med Sirius hemmamatcher.

"Jag hoppas på ett jämnt derby där Sirius drar längsta strået och vinner. Sedan hoppas jag på Sirius - Storvreta i slutspelet!", avslutar han.

Goodtech är en komplett elteknikleverantör som utför alla typer av installationer från data till högspänning. Kunderna är till största del företag, men även privatpersoner. Läs mer om Goodtech här: www.goodtech.se 

Goodtech och Sirius hälsar dig varmt välkommen till den blåsvarta innebandyfesten! Säkra din sittplats på läktaren och boka din biljett i förväg på http://siriusinnebandy.ebiljett.nu/
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners