Tillbaka

"Vi gillar nätverkstanken som Sirius IBK har"

I VIP-rummet kan partners äta något gott och samtidigt knyta nya kontakter. Toni Reklam är ett av de företag som fanns på plats och fick uppleva målkalaset vid senaste hemmamatchen.
Vid alla hemmamatcher är VIP-rummet öppet för Sirius IBK:s partners. Vid ett besök där i första pausen vid matchen mot Dalen är det många gäster och ett härligt sorl. I rummet finns bland annat Ulf och Mats från Toni Reklam, som är samarbetspartner till Sirius IBK för första året. Toni Reklam hjälper till med sarger och annan skyltning vid matcharrangemangen. De beskriver hur de gillar den lokala idrotten och också sponsrar fler lag i olika idrotter i stan. Någon eller några från företaget är alltid på Sirius IBK:s hemmamatcher - och då är ett besök i VIP-rummet givet.
"Det är ett trevligt utbyte på Siriusmatcherna, med samarbetet och att träffas här i VIP:en. Vi gillar nätverkstanken som Sirius IBK har med partners. Man får se det långsiktigt, det brukar dröja ett tag innan det kommer igång ordentligt, men Sirius IBK verkar vara på god väg. Det är dessutom jättegott fika i VIP:en. Sirius IBK slår andra lag med fikat, det är utklassning", säger de.

Den uppskattade förtäringen kommer från Sirius IBK:s samarbetspartner Triller mat och bröd, som levererar godsaker till VIP-rummet vid varje hemmamatch. Triller är även kända som grundarna av Linnébullen. Den här dagen bjöds på lite matigare tilltugg som getostpaj och snittar.

Ulf och Mats från Toni Reklam deltog även på den partneraktivitet med föreläsningar och mingel som arrangerades hos PWC i samband med matchen mot Helsingborg före jul.
"Det var trevligt och intressanta föreläsningar. Vi lärde känna några nya personer och det är bra att ha en relation till de man gör affärer med, även om det här engagemanget inte bara handlar om att tjäna pengar."

Toni Reklam följer engagerat Sirius i SSL.
"Jag tycker att det spelmässigt är bättre än väntat. Vi har hamnat i en säsong där alla kan slå alla", säger Ulf och Mats fortsätter: "Det har hänt mycket i serien, det är roligt att det rör sig. Vi hoppas få se fram emot att se Sirius och Storvreta mötas i slutspelet."

"Vår ambition är att våra VIP-gäster ska känna sig som hemma på våra hemmamatcher och att de ska känna att vi från klubben vill ge dem det där lilla extra. På sikt hoppas jag att vi kan bygga ett större nätverk med flera aktiviteter och givande möten för de som bidrar till Sirius IBKs resa mot toppen av SSL på sikt. Vi är otroligt tacksamma för att vi har våra härliga sponsorer och jag vill även passa på att tacka Erik Sundin från Qase som bidragit med att skapa nya kontakter till oss", säger Eric Halling, från Sirius IBK:s styrelse och den som har hand om VIP-rummet.

Av Kina
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners