Tillbaka

Vår röda tråd

Herrlaget har som bekant kört igång. Men även juniorerna och ungdomslagen börjar sakta men säkert trampa igång i alla årskullar i föreningen. Vår ungdoms- och juniorverksamehet är hjärtat i föreningen och vi fortsätter arbeta målmedvetet med att skapa en röd tråd i föreningen som ger förutsättningar för alla våra unga att utvecklas. Vår uttalade målsättning i föreningen är att ur varje årskull fostra spelare till vårt herrlag i SSL.

Vi vill skapa möjligheter och förutsättningar för unga spelare att utvecklas, och med stort tålamod och hårt arbete med en röd tråd fortsätta lyfta upp spelare i SSL. Vi ser fram emot en fantastisk säsong på ungdomssidan/juniorsidan. Vi är rustade med många kompetena tränare/ledare som gör ett otroligt bra jobb.

Vi som förening vet precis hur vi vill gå tillväga och kommer lägga ner stort arbete för att ha en tydlig och fungerande röd tråd i ungdoms- och juniorverksamheten. I juniorverksamheten har vi fått in två nya tränare som hemsidan kommer presentera inom kort. Vårt samarbete medf Gottsunda kommer fortsätta och där ser vi stora utbildningsmöjligheter för unga spelare att ha sin vardag och även få speltid. Tidigare Siriusjunioren Joakim Frisk som har växt och utvecklats i Gottsunda är nu tillbaka i blåsvart och vårt SSL-lag. Mattias Jällrud och Christoffer Carlsson, även de tidigare Siriusjuniorer, återfinns även de i blåsvart. Lägg därtill Aron Ohlsson och Anton Bergström, båda födda 96 och fortfarande juniorer, som båda har sin vardag i SSL-laget.  Återväxten är god.

Vi är övertygade om att samarbete mellan våra lag är en avgörande faktor för att skapa den utveckling vi eftersträvar och vi uppmuntrar därför våra lag att samarbeta på alla tänkbara sätt. Ett lysande exempel är våra talangfulla Juniorer och P98 som träningsspelade mot varandra i onsdags. Inte mindre än fem årskullar var representerade i matchen. Mycket enerig på planen som också genomsyrar hela vår förening. Nya unga fräscha IK Sirius IBK kommer ta ännu mer form under denna säsong.

Vi ser fram emot en spännande säsong där vi fortsätter jobba outtröttligt med att utveckla våra duktiga ungdomar!

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners