Tillbaka

Tre matcher i helgen

Herrlaget spelar tre matcher i helgen, ikväll möter man Alunda i Olandshallen klockan 19,30 sedan beger man sig ner till Jönköping för lördagsmatch mot Jönköping och på söndagen är det match mot Linköping.

Herrlaget spelar tre matcher i helgen, ikväll möter man Alunda i Olandshallen klockan 19,30 sedan beger man sig ner till Jönköping för lördagsmatch mot Jönköping och på söndagen är det match mot Linköping.

Inför matcherna frågade vi om lagledningen vill ha för svar i helgen?
- Vi vill veta var vårt max ligger, jag vill se att de rutinerade spelarna kommit igång ordentligt svarar Viktor Matsenius.

Det har varit mycket fokus på nyförvärven så här långt och hemsidan tänkte stämma av lite mer ingående hur Matsenius tycker att hans nyförvärv har skött sig, häng med…

Petter Nilsson:
- En ganska rutinerad målvakt trots sin ålder, har varit i Superligan några säsonger med Storvreta och har ett antal säsonger i Allsvenskan med FBC Uppsala. Har av många rankats som den bästa målvakten utanför Superligan. Han kommer att bidra med en bra bredd på målvaktssidan där vi har två fantastiskt bra målvakter.

Hur har Petter skött sig hittills?
- Han har varit jätteduktig, precis som vi hade hoppats på.

Linus Bergström:
- En ganska tunn spelare, men snabb och som har spelsinnet som sin största tillgång. Han är brytsäker men har kanske inget större hot men det är en pålitlig spelare som man vet vad man får av. Lättränad.

Hur har Linus skött sig hittills?
- Han har varit bra, han var en av de bästa spelarna i matchen förra helgen mot Warberg så han kommer in i det sakteliga.

Anton Fredriksson:
- En doldis, en spelare som sällan får de stora rubrikerna men som aldrig egentligen gör ett misstag på planen. Är alltid på rätt plats vid rätt tillfälle, en hårt arbetande tvåvägscenter som pillar in en och annan poäng. En pålitlig spelare, mycket pålitlig.

Hur har Anton skött sig hittills?
- Han  har varit precis som vi har förväntat oss, stabil, få misstag och håller ihop hela tredje femman och ser till att dom spelarna får göra det dom är bra på. Gör ett stort jobb i skymundan kan man säga.

Robin Wahlberg:
- En irrationell forward, Uppsalakille från början. Från Storvreta Ungdom och Tyresö Trollbäcken till Sirius. Liten, snabb och ganska målfarlig har det visat sig. Han har gjort mål i alla matcher i år utom mot Helsingborg. Vi kommer att ha mycket nytta av honom, han väger lite lätt ibland men kompenserar det ganska bra med sin snabbhet och teknik. En duktig spelare som har utvecklats mycket senaste säsongen i Tyresö Trollbäcken.

Hur har Robin skött sig hittills?
- Som jag sa, han har gjort mål i samtliga matcher utom Helsingborg så han har fått mer än godkänt. Han kan vara riktigt jobbig att bli av med för motståndarna, en ”pain in the ass” med sin energi.

Patrik Jansson:
- Irrationell, när han har stäm så är han nästan omöjlig att ta bollen av. Kan bli lite övermodig ibland, har en bra försäsong bakom sig och är mer vältränad än någonsin. Han kommer att bidraga med det där lilla extra i anfallszon, en och annan skön dragning och förhoppningsvis en och annan assist också.

Hur har Patrik skött sig hittills?
- Han har varit bra, nu var han sjuk senast i Varberg och satt på sidan men han har varit klart godkänd.

Peter Berlin:
- Har varit en och samma förening trogen i alla år, har på senare år varit en av de vassaste rightskyttarna, om inte den vassaste i hela Allsvenskan. Öser in mål i parti och minut, otroligt snabb och det finns få spelare i Superligan som matchar hans snabbhet i spelet med boll när han kommer rättvänd. Det går ruskigt fort, bra skott och vet var målet står det är en spelare som ligger på plus så här långt. Vi kommer att ha mycket nytta av honom, en klar och tydlig ersättare till Billy Nilsson.

Hur har Peter skött sig hittills?
Har varit magnifik så här långt.

Vi önskar herrarna lycka till i helgen och återkommer med lite reflektioner från matcherna.

//Peter BohlinTillbaka till toppen
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners