Tillbaka

Träningsseger mot Warberg

Inför 255 åskådare i Sparbankshallen vann herrlaget mot Warberg med 6-8 (1-3, 3-3, 2-2), Sirius gick till ledning med hela 1-5 och tvingade Warberg att gå ner på folk för att kunna matcha underläget.

Inför 255 åskådare i Sparbankshallen vann herrlaget mot Warberg med 6-8 (1-3, 3-3, 2-2), Sirius gick till ledning med hela 1-5 och tvingade Warberg att gå ner på folk för att kunna matcha underläget. Viktor Matsenius som har en bakgrund som assisterande tränare i Warberg var nöjd med flera saker efter matchen.
- Vi gör 8 mål på Warberg vilket är mycket bra och vi ser att försvarsspelet sitter bra säger Matsenius efter matchen.

Segern innebär att Sirius fortfarande är obesegrade så här långt under försäsongen efter 5 spelade matcher och nyförvärven fortsätter att leverera i Siriuströjan. I matchen mot Warberg satte nyförvärvet Robin Wahlberg (blev helt klar för Sirius i veckan) två mål men den som stack ut mest i matchen var Johan JR Eriksson med sina tre mål. Övriga målskyttar i Sirius Johan Eriksson, Niko Lehtonen och Erik Svenson.

Enda smolket i bägaren denna afton var att Patrik Strandh blev skadad, enligt Viktor Matsenius är det ingen större fara med honom. Han togs omhand direkt när skadan uppstod av Warbergs sjukvårdare och prognosen är en sträckning i låret.
- Vi tar inga risker med Strandh och vilar honom i morgondagens match mot Helsingborg säger Matsenius avslutningsvis.

//Peter Bohlin

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners