Tillbaka

Tränarbyte i herrlaget - PRESSMEDDELANDE

Sirius innebandyherrar har haft en minst sagt motig säsong i Superligan. När halva säsongen spelats har de resultatmässiga framgångarna nästan helt uteblivit. En seger på tolv omgångar och endast 7 poäng så här långt har nu fått Siriusledningen att ta beslut om att byta ut tränarstaben.

Sirius byter tränare – Jedheim tillbaka
Sirius innebandyherrar har haft en minst sagt motig säsong i Superligan.
När halva säsongen spelats har de resultatmässiga framgångarna nästan helt uteblivit. En seger på tolv omgångar och endast 7 poäng så här långt har nu fått Siriusledningen att ta beslut om att byta ut tränarstaben.

Viktor Matsenius, Mathias Östlund och Micael Jansson byts ut och in kommer Lars Jedheim som förra säsongen valde att inte förlänga kontraktet efter fyra lyckosamma säsonger i klubben. Royne Svensson som slutade samtidigt som Jedheim återkommer också men i en mer rådgivande och stöttande roll till Jedheim.

Sportgruppens Niclas Stuxgren förklarar att laget behöver få en förändring för att kunna ta steget som behövs för att säkra nytt kontrakt i Superligan.
- Vi är nöjda med det engagemang och den energi som tränarstaben visat hittills men ser inte att det finns en möjlighet att klara nytt kontrakt utan att göra en förändring menar Stuxgren.

Förändring sker med omedelbar verkan och Jedheim tar över inför söndagens match mot topplaget Caperiotäby. 

//Peter Bohlin

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners