Tillbaka

Tillbaka i Uppsala efter en ”road tripp”

Herrlaget har som bekant varit ute på en ”road tripp” bestående av hela fem bortamatcher, anledningen till detta har varit att Fyrishov bokat andra aktiviteter som tvingat oss att förlägga två av våra hemmamatcher under perioden på bortaplan. Vi kommer dock att få tillbaka under den senare delen av seriespelet med flera hemmamatcher efter varandra och då hoppas vi att dessa matcher har betydelse och att publiken hittar oss i Fyrishov.
När vi summererar vår lilla raod tripp så finns det flera glädjeämnen, jag tänker framför allt på de två matcherna mot Dalen och Mullsjö där vi vänder underlägen. Med moral, styrka och en del flyt lyckas vi komma ikapp och kvittera i slutet av matcherna. Mest svettigt blev det mot Mullsjö där kvitteringen till 5-5 kom med två sekunder kvar genom Johan ”senior” Eriksson och i sudden death kunde sedan Peter Berlin göra 5-6 och två poäng får anses som godkänt med tanke på att vi låg under med två mål minuten kvar av tredje perioden.

Matchen dessförinnan spelade vi oavgjort 4-4 mot Dalen, med en sen kvittering av Senior då klockan stod på 19.02 av tredje kunde vi ta med oss en poäng hem efter en resultatlös sudden death.

I den senaste matchen gick Jannes buss ner till Mölnycke och match mot Pixbo Wallenstam som överraskat på mig. Det var en målmässigt jämn match i de två första perioderna och ställningen inför tredje var 3-3 sedan visade hemmalaget att dom hade ytterligare en växel och gick ner på folk och vann den sista perioden med 3-0 (sista målet i tom bur), i onsdags spelade Pixbo västkustderby mot uppskrivna Helsingborg och vann med 8-1 sett till det resultatet var vår insats mot Pixbo relativt sett ganska bra. Det finns dock inga hedersamma förluster – en förlust är alltid en förlust och det belönas aldrig med några poäng.

Nästa vecka tar vi emot Tyresö Trollbäcken som också har överraskat så här långt, som jag ser det så är den matchen ett viktigt avstamp inför både mötet med Caperiotäby på söndag men framförallt derbymötet mot Storvreta onsdagen den 21 december. Det är tre mycket svåra matcher innan vi kan sätta oss vid julbordet med nära och kära. Jag vet vad jag vill ha i julklapp, ska vi säga 6 poäng på de tre matcherna som väntar innan jul – snälla tomten ge mig det
J

Vi syns väl i Fyrishov på onsdag den 14 december klockan 19.00?

I vår facebookgrupp lottas som vanligt ut fribiljetter till fem vinnare inför varje match.

//Peter Bohlin
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners