Tillbaka

Taktisk tränare till Sirius

Taktisk tränare skall ta Sirius till ”nästa steg”
Sirius har gjort klart med Micael Jansson som taktisk tränare inför säsongen 2011/2012. Micael Jansson har ett förflutet i Sirius och var med som tränare för fyra säsonger sedan då laget var mycket nära att gå till Superligakvalet.

- Micke kommer att ansvara för att sätta ett nytt spelsystem och utveckla den spelidén. Han är en duktig analytiker och väldigt kunnig på det taktiska spelet. Han kan ta sig tiden att sätta sig i lugn och ro för att få fram sitt budskap till gruppen vilket är något som spelarna saknat detta år.

Micke har en lokal förankring vilket gör att han passar in i vår ambition att vara ett Upplandslag. Då även spelarrådet framförde önskemål om att få in honom i ledarstaben så kan man säga att spelarna i högsta grad varit delaktiga i beslutet att erbjuda uppdraget till Micke.

- Vi får in en tränare med egenskaper som truppen vill ha och med Mickes engagemang och kunskap hoppas vi kunna lyfta vårt unga lag till ”nästa steg”.

Vi tror på en bra utvecklingskurva för Sirius 2011/2012 med ett nytt spelsystem som trygghet för gruppen och ett mer publikfriande spel tar vi upp jakten på den hett eftertraktade slutspelsplatsen.

- Vi i Sirius är otroligt glada att Micke valt att ansluta till laget och säger varmt välkommen tillbaka!

//PB

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Banners