Tillbaka

"Skönt att få vinna stort"

David Ahlmark om vinsten mot Dalen och inför Falun borta på onsdag
Grattis till storvinst, målkalas och tre viktiga poäng! Vad är du särskilt nöjd med?
- Tack! De tre poängen var överlägset viktigast. Sedan var det skönt att få vinna stort, det har vi inte varit bortskämda med. Jag är väldigt glad att vi genomförde det vi hade pratat om innan. Det handlar om noggrannhet, spelet med boll och att vi har folk hemåt när vi tappar boll och inte åker dit på kontringar. Det var stabilt och såg jättebra ut! Vi har också pratat mycket om energin, att vi skulle ha mer energi än Dalen - och det hade vi. Inte minst fanns det bra energi på bänken vid till exempel boxplay. Johan Jr Eriksson har verkligen tagit ansvar när det gäller energin, han eldar på från bänken och de andra hänger på. Vi var noggranna med att följa planen, som också handlar om att inte bli rädda och spela på att försvara ledning utan att fortsätta gå framåt och göra mål. Kort sagt, det vi pratat om genomförde vi med plusenergi och vi vinner komfortabelt.

Om du själv skulle utse matchens lirare, vem blir det då?
- Johan Jr Eriksson var överlägsen igår. Han var stark med boll, jättebra i försvar och så bidrar han med en massa energi på bänken. Han var jättebra! Jag vill också nämna Aron Olsson, han visar verkligen att han är redo. Han gjorde inte så många inhopp, men de han gjorde var jättejättebra. Alla var bra igår, men de två stack ut.

På onsdag åker ni till Falun. Vad är dina tankar inför den matchen?
- Jag tror att det är en tuff uppgift, men långt ifrån omöjligt och Falun är ju inte i så bra form för tillfället. Vi är sugna på en revansch på den snöpliga förlusten hemma senast. Joel Norman, som vi lånat från Storvreta, kommer att debutera mot Falun. Det blir ett lyft att få in honom i laget, det är helt klart en förstärkning och det ser jag fram emot.


På onsdag 15 januari kl 19 möter Sirius alltså Falun borta och därefter är det hemmamatch söndag 19 januari kl 14 i Allianshallen då Sirius tar emot Pixbo Wallenstam.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners