Tillbaka

Sirus - Pixbo 1-6

David Ahlmark om matchen mot Pixbo och inför Mullsjö borta på lördag

Hur upplevde du matchen?
”Jag tycker tyvärr att våra gäster jobbar hårdast. De är hetare, mer noggranna och kommer mer förberedda till matchen. Det skiljer en division i dag. Men så är de ju ett topplag och vi är på den nedre delen. Det krävs att vi jobbar mer, men det gjorde vi inte. Då är det svårt att vinna och resultatet talar för sig själv.”

Efter Dalen-matchen nämnde du Aron som en av de spelare som stack ut mest. I dag fick han mycket speltid. Vad säger du om hans insatser i dag?
”Han går från klarhet till klarhet. Aron är en av dagens få ljuspunkter. Jag tycker nog att han var bästa spelare i dag. Han är på rätt väg, en kanonspelare.”

Ni ändrade en del i formationerna. Vad var era tankar kring det?
”Vi försökte helt enkelt spela med de som hade fötterna med sig i dag, många var stillastående. Jag gillar normalt sett inte att ändra så mycket i formationerna. Vi ville väcka upp något, men det gav ingen jätteeffekt. Hela laget hade kommit fel från början och då är det svårt att vända, men det var ett försök i alla fall. Jag tycker ändå att de jobbade väldigt hårt i tredje perioden.”

Ni möter Mullsjö borta på lördag. Vad tänker du inför den matchen och hur förbereder ni er?
”Det är en av de tuffare bortamatcherna den här säsongen. De är fantastiskt bra på hemmaplan. Jag vill se en rejäl reaktion, jag vill se att vi åker ner dit och verkligen vill spela och ta poäng. Det är två matcher på raken nu som det har saknats och nu gäller det att börja om på noll. I morgon kör vi teorigenomgång, där vi går igenom riktlinjerna, med träning efter och därefter träningar som vanligt i veckan. Det gäller att genomföra riktigt bra träningar med bra förberedelser och bra kvalitet.”

Både du och Niklas Wallén har ett förflutet i Mullsjö. Hur känns det att möta ditt gamla lag?
”Jag tycker inte att det känns som något speciellt, det tyckte jag inte när vi mötte dem i höstas heller. Det ska bli kul att spela i deras fina hall och de brukar ha bra publik.”

Mullsjö-Sirius spelas på lördag 25/1 kl 16 i Nyhemshallen

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners