Tillbaka

Sirius och QASE i samarbete

Sirius Innebandy har inför säsongen 2013/2014 tecknat ett flerårigt avtal med QASE Sales & Event AB för att stärka föreningens arbete med marknad och försäljning.

Marknadsarbetet som letts av QASE sedan i våras kommer även innebära en ny och annorlunda matchinramning för vår publik.

"Vi är mycket nöjda med att ha påbörjat ett strategiskt samarbete med QASE. Efter några år där föreningen drivit marknads- och försäljningsarbetet i egen regi föll det sig som ett naturligt nästa steg att ta hjälp av QASE. Samarbetet med QASE ger oss möjlighet att fokusera på att utveckla kärnverksamheten i föreningen samtidigt som vi nu har de bästa förutsättningarna att växa ekonomiskt och därigenom garantera en stabil elitverksamhet och ett nära samarbete med näringslivet i Uppsala."

- Peter Tornberg, Ordförande, IK Sirius IBK

 

"Sirius innebandy är tillbaka i högsta divisionen och vi på QASE är stolta över detta samarbete som ger företag i Uppsala med omnejd en möjlighet att synas och identifieras med ett elitlag i en mycket attraktiv publiksport med stor publik och mängder utav utövare. Sirius är där de hör hemma och vi på QASE skall se till att skapa de bästa förutsättningarna för att den sportsliga satsningen skall lyckas."

- Björn Jönsson, VD, QASE Sales & Event AB

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners