Tillbaka

Sirius Innebandy öppnar IFU Arena för ungdomar

Sirius Innebandy har inför den stundande SSL-säsongen beslutat att erbjuda alla ungdomar upp till och med 15 år gratis inträde på matcherna i nya IFU Arena.

Det nya beslutet att göra det möjligt för alla ungdomar att se innebandy på elitnivå ligger helt i linje med hur föreningen arbetar för att kombinera elit och ungdomsverksamhet. Det ligger även i linje med föreningens vision att utveckla spelare ur de egna leden, något som är inskrivet i föreningens stadgar: ”IK Sirius IBK skall satsa på ungdoms- och juniorverksamhet för att i största möjliga mån rekrytera spelare till elitlagen från de egna ungdoms- och juniorlagen.”

 

”Vi har tidigare erbjudit våra egna ungdomslag gratis inträde på våra hemmamatcher. När vi nu kommit in i nya IFU Arena vill vi utöka detta erbjudande till att gälla alla ungdomar”, säger Peter Tornberg, ordförande för Sirius Innebandy.

 

Tanken är att ungdomar som kanske varit och tränat själva i hallen skall kunna stanna och se innebandy på elitnivå.

 

”Vi hoppas så klart att vi med detta erbjudande kan locka hela familjer att komma till IFU Arena på våra hemmamatcher. Med nya arenan, där man kan avnjuta en middag samtidigt som man ser innebandy på elitnivå, kan vi erbjuda en totalupplevelse på ett sätt som vi inte kunde tidigare”, säger Peter Tornberg.

 

(Notera att gratis inträde för ungdomar gäller alla hemmamatcher med undantag för derbymatcher mot Storvreta och hemmamatcher vid ett eventuellt slutspel). Tillbaka till toppen
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners