Tillbaka

Sirius - Warberg IC

Söndagen den 28 september klockan 17.00 gästar Warberg IC oss i säsongens andra hemmamatch i hemmaborgen Fyrishov.

Söndagen den 28 september klockan 17.00 gästar Warberg IC oss i säsongens andra hemmamatch i hemmaborgen Fyrishov.


En match som kommer att bli mycket speciell för undertecknad då jag nyligen spelat två säsonger i föreningen och har många vänner som nu kommer på besök till Hovet.

 

Känslan i truppen är mycket bra efter hemmapremiären där Granlo besegrades. Viktigt att ta säsongens första trepoängare inför vår fantastiska hemmapublik och också kul att så många framtida innebandystjärnor fanns i publiken och hejade fram oss! Personligen kändes det fantastiskt bra att vara hemma igen.

 

Segern ger oss lugn och ro och är ett kvitto på att vi är på rätt väg. Viktigt att poängtera att vi dock är långt ifrån någon maxprestation. Vi har nya konstellationer som kommer att bli bättre vad det lider och jag ser med tillförsikt framemot fortsättningen på säsongen. En förutsättning för fortsatt framgång är dock att vi inte tar något för givet och att vi fortsätter att vara det hårt arbetande lag som vi vill och måste vara.

 

Warberg IC är en av innebandyns stormakter men som senaste åren haft det lite tyngre även om man har varit ett stablit slutspelslag. Efter fjolårets offensiva experiment med 1-2-2 uppställning har man i år blivit aningen mer strukturerade där defensiven har prioriterats. Det har resulterat i betydligt färre insläppta mål och ett mer stabilt levererande lag. Klubben är mitt uppe i en spännande generationsväxling där gamla Warbergsikoner har ersatts med yngre talanger ledda av framtidscoachen Oscar Lundin i spetsen. Säsongen har inletts på bästa sätt med två övertygande segrar där spelare som Mattias Hasselström, Joakim Andersson och Daniel Karlander har visat vägen. Spelare som vi måste hålla ett extra öga på under söndagens drabbning.

 

Att hålla koll på i Sirius:

Christoffer Carlsson nätade säsongens första fullträff i söndags och ser het ut. Mattias Jällruds slit gav utdelning mot Granlo och hans egenskaper kommer att behövas än mer på söndag.

 

På söndag går vi för tre nya friska poäng!

 

Ses då!

 

#23 Erik Svenson

 

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners