Tillbaka

Sirius - Dalen 22 dec 19.00

Sirius - Dalen 22 dec 19.00

Vänner, bekanta och framför allt alla Siriusfans.

Det är dags igen! På schemat står Dalen för sin tur att besöka Fyrisborgen. Vi kommer från en seger i mötet mot Kais Mora med hela 13-6. En tillställning som avgjordes redan i första perioden och var inte någon av det roligare matcherna vi spelat i år men det viktigaste av allt var ändå de 3 poäng vi fick med oss i jakten på ett slutspel.

Truppen ser förövrigt bra ut, några sjukdomar under veckans slut är det enda som varit men förhoppningsvis är alla tillbaks till matchstart.

För våra motståndare Dalen så har det gått lite si sådär under första halvan av serien, vi hittar de först på en 9:e plats. De som utryckt sig mest i Dalen är Alexander Boden med sina 23 poäng och Ketil Kronberg med 18 poäng. Så dessa herrar får vi hålla extra koll på under matchens gång. Vi hittar även vår gamle Siriusspelare Johan" SR" Eriksson i Dalen, dock har det inte blivit så många minuter för "SR" då en skada har satt stopp för det hela.

För oss blir det viktigt att hålla upp vårt spel i 60 minuter där focus och noggrannhet kommer avgöra vad det kommer stå på tavlan när matchen är slut. Förhoppningsvis till vår favör! Ha extra koll på Sirius stjärnor Billy Nilsson och Peter Berlin som båda är riktigt heta för tillfälligt där snabbhet och ett målsinne av rang gör att motståndarna alltid får se upp när dessa är inne på planen.

Sist men inte minst!! Kika in Sirius Café där Ingela står för extremt goda bakelser i världsklass så missa inte det!

Välkommen till Fyrishov!

// # 16 Johan Eriksson 

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners