Tillbaka

Sirius - AIK söndag 19 oktober 16:00

Peter Berlin inför Sirius - AIK

Match hemma mot AIK i ett förhoppningsvis kokande Fyrishov en söndag när säsongen verkligen har dragit igång. Riktigt kul! Efter att vi börjat säsongen lite halvknackigt är det sjukt bra laddning i laget. Många matcher ska spelas på kort tid och då krävs det bra go i laget och det tycker jag verkligen att vi har. Det här intensiva spelschemat känns som det passar oss då vi känns starka fysiskt. När vi även spelar i våran hemmaborg blir vi svårslagna. Inga lag ska komma hit och ta några gratispoäng. 

 

AIK är ju en gammal anrik förening som alltid har varit ett topplag i innebandyns finrum. De har inte börjat säsongen jättebra, precis som vi. Det blir två lag på planen med ambition att gå till slutspel så räkna med att det kommer bli tufft därute. AIK har ett namnkunnigt lag med med många spelare som spelat på hög nivå en längre tid. De har även värvat en Uppsalagrabb vid namn Joel Kanebjörk som är en spelare av absoluta världsklass. 

 

För vår del börjar konstellationerna sättas och vi börjar bli trygga i vår spelidé. Spelare som jag tycker sticker ut lite extra och som man bör hålla koll på är Calle BK som när han är skadefri är hur bra som helst både offensivt och defensivt. Mattias Jällrud är ständigt ett orosmoment för motståndarna med sin snabbhet och målfarlighet. Sen tycker jag alltid att man ska hålla ett öga på Billy Nilsson som kan skapa magi från ingenting. 

 

Har vi bra energi, sätter försvaret och tar bättre vara på våra lägen blir vi oerhört svårslagna oavsett vilket motstånd vi möter, den kvalitén besitter vi. Vi går alltid för 3 poäng och i Fyrishov med stöd från läktaren är vi riktigt starka!Mot slutspel! / #25

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners