Tillbaka

Sh bygg är matchvärd vid Sirius-AIK 19/10

Per Almgren: Vi verkar lokalt och vill vara med och bidra till utvecklingen i Uppsala

På söndag 19/10 då Sirius tar emot AIK är det lokala familjeföretaget Sh bygg matchvärd. Per Almgren från Sh bygg berättar om varför de engagerar sig i Sirius IBK och han tror på en jämn match på söndag.

”Min uppfattning av Sirius innebandy är att det är en förening som har ordning och reda på verksamheten, en sund förening med riktigt bra ungdomsverksamhet. Vi är med och stöttar på flera områden kopplat till lokal idrott, det är både innebandy, fotboll, bandy, basket och hockey. Sh bygg vill gärna vara med och synas i de här sammanhangen och bidra till både idrott och kultur i Uppsala.”, säger Per.

Sh bygg och Per kommer att finnas på plats på söndag för att bland annat utse och överlämna ett pris till matchens Sirius-stjärna, något som är en del av matchvärdskapet.

”Jag följer Sirius IBK och har bra koll på laget, men jag har faktiskt inte varit och sett innebandy på länge. Det ska bli kul att gå på match och jag hoppas att det kan bli mer av det framöver. Innebandy är kul och jag har själv spelat tidigare. Det är bra att det är fler lag i Uppsala som är med på högsta nivå, de kan trigga varandra. På söndag tror jag att det kan bli en väldigt jämn match mellan Sirius och AIK. Vid full ordinarie tid kan det nog vara oavgjort, typ 5-5...”, avslutar Per.

Sh bygg och Sirius IBK hälsar er varmt välkomna på söndag 19 oktober kl 16 då AIK gästar Fyrishov.

Entrén öppnar kl 15 och denna söndag gör även ”VM på turné” ett besök hos Sirius och Fyrishov med aktiviteter och tävling i anslutning till matchen. Läs mer om det här: http://siriusinnebandy.se/web/article/vm-pa-besok-den-1910-vid-sirius-aik/Om Sh bygg:

Vi bygger framtid

I över 90 år har vi satsat på långsiktigt och ansvarsfullt byggande. Som ett av Sveriges absolut äldsta entreprenadföretag är vi på Sh stolta och tacksamma över förtroendet att få vara med och bygga din framtid.

Sh bygg har kontor i Uppsala, Stockholm och Östhammar. Vi är tillräckligt stora för att ge dig stabilitet och ett helhetsgrepp, men tillräckligt små för en personlig relation. Vi tar oss an små som stora projekt – allt från kontorsanpassningar och servicejobb till anläggning av kajer, renovering av K-märkta byggnader och större nybyggnadsprojekt.

www.shbygg.se


 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners