Tillbaka

PWC är matchvärd vid Sirius IBK-FC Helsingborg

I anslutning till matchen på torsdag arrangeras en träff för partners till Sirius innebandy hos matchvärden PWC. Förhoppningen är att det kan bli startskottet för fler partneraktiviteter framöver.
Alla Sirius IBK:s samarbetspartners har blivit inbjudna till att inleda matchkvällen hos PWC. 
"Det börjar med mingel, sedan kommer tränaren David Ahlmark och ordföranden Peter Tornberg att prata om säsongen hittills och inför kvällens match. Det blir också ett föredrag av PWC om familjejuridik och det avslutas med en inspirationsföreläsning med Thomas Eriksson om att bestiga Mount Everest. Efter föreläsningarna och god mat åker alla gemensamt till Fyrishov och sitter tillsammans på läktaren", berättar Patric Krisandersson, revisor på PWC och spelare i Sirius IBK:s a-lag.

PWC är en ny partner till Sirius innebandy och det här är första aktiviteten man gör tillsammans. Initiativet har fått ett bra mottagande, det är runt 40 personer anmälda. 
"Det ska bli jätteroligt, kul att det är så många som kommer", säger Helene Westberg, auktoriserad revisor på PWC. "Att vi har valt att bli partner till Sirius innebandy är delvis för att Patric spelar där, men vi vill också bidra till att försöka få till ett nätverk runt omkring, att det kan bli fler träffar vid kommande matcher", fortsätter Helene som tillsammans med kollegan Lars Kylberg även kommer att utse matchens lirare.

"Det är bra för PWC att förknippas med Sirius innebandy, det handlar om att Sirius är ett starkt varumärke och att vi kan få till en ny kontaktyta. Det är också många på PWC som är engagerade i och har ett stort hjärta för Uppsala-idrott", säger Patric.

PWC erbjuder bland annat revision, redovisning, skatterådgivning och riskhantering. 
"PWC hjälper företagare med det de ofta tycker är tråkigt eller inte hinner, så att de kan koncentrera sig på annat. Att bagaren ska få baka och att snickaren ska få snickra känns igen från den kampanj vi hade i höstas", säger Helene. "Hjälpen kan handla om till exempel rådgivning, löpande bokföring eller revision för de som behöver."

PWC och Sirius IBK hälsar er varmt välkomna till Fyrishov torsdag 19 december kl 19 då Sirius tar emot FC Helsingborg.

Läs mer om PWC på www.pwc.se Av Kina
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners