Tillbaka

Pixbo hemma i Allianshallen

Säsongens första hemmamatch i Allianshallen blir en mycket viktig sådan när Pixbo kommer på besök. Sirius är i poängbehov för att haka på i jakten om slutspelsplats.

Senaste matchen lagen emellan slutade bittert då Pixbos Daniel Calebsson satte det avgörande 4-3 målet med bara en och en halv minut kvar att spela. Dagens gäster Pixbo från Göteborg har gjort en fin säsong och huserar på en fjärdeplats i tabellen med samma antal poäng som tredjeplacerade Falun. Sirius får verkligen se till att se upp med bortalagets storskytt Patrik Malmström som leder hela Superligans poängliga, och tillsammans med målglade backen Martin Östholm är en stor anledning till det forna storlagets pånyttfödelse. För Sirius del gäller det att nyckelspelarna fortsätter att leverera. Peter Berlin, Johan Eriksson och bröderna Johansson får alla dra stora lass offensivt i jakt på framgång. Som John Barck sa till hemsidan efter den tunga förlusten mot Falun senast så måste laget dessutom minimera sina misstag och inte ta dumma utvisningar.


Matchstart söndag 14.00 i Allianshallen. Det bäddar för ett riktigt drama. I år är Sirius obesegrade på hemmaplan, förhoppningsvis även efter dagens match.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners