Tillbaka

Patrik Strandh om säsongen hitintills

Intervju med nummer 12 om det som vart, och det som komma skall

Efter tio segrar på tolv matcher (och ytterligare en i sudden death) den här säsongen så här långt, och smått otroliga 99-36 i målskillnad gör att Sirius leder serien med sex poäng för Team Thoréngruppen som har en match mindre spelad. Det ger ett utmärkt utgångsläge inför vårsäsongen, ett utgångsläge att göra en snabb comeback till SSL efter fjolårsdegraderingen. En som var med då, och som i allra högsta grad är med nu är nummer 12 Patrik Strandh. siriusinnebandy.com har tagit ett snack med Patrik.


Om vi först och främst tittar på den senaste matchen mot Balrog, 2-3 efter den första perioden och sedan rann ni ifrån i den andra och vinner med 8-2, vad säger du om matchen?

- De var hetare än oss i början, men som resultatet visar så äger vi den andra och efter det har de ingenting att komma med.


Säsongen hitintills då? Vad är det som gör er obesegrade så här långt?

- Jag skulle säga att vår inställning är den största anledningen till det. Vi trummar på och samtliga ger hundra vilket har gjort att vi är jobbiga att möta samtidigt som de andra lagen har gett oss respekt.


Du var en av få spelare som var med vid både senaste avancemanget, och degraderingen, jämför laget nu med de tidigare upplagorna?

- Förra året var en stor besvikelse givetvis. Sirius är ett lag som ska vara i SSL men vi saknade självförtroende. Förra avancemanget hade vi ett äldre lag men i år kompletterar alla varandra på ett riktigt bra sätt. Vi har duktiga backar och målvakter, slitvargar och målskyttar som kliver fram.


Vad blir det viktigaste nu resten av säsongen?

- Vi måste fortsätta med samma inställning till säsongen är slut, den regeln får vi inte tumma på. Sedan är det viktigt att vi inte tar ut någonting i förskott.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners