Tillbaka

Patric Krisandersson om söndagens match

Patric Krisandersson svarar på några frågor efter söndagens förlust mot Caperiotäby FC
Efter en svängning och målrik match är det tyvärr Caperiotäby som kammar hem de tre poängen genom att slå Sirius med uddamålet. Sirius Patric Krisandersson svarar här på några frågor.

Kan du kort summera hur du upplever matchen?

-Sammanfattningsvis kan man väl säga att matchen är ganska svängig från vår sida. Vi förlorar matchen i andra perioden, som vi förövrigt inleder riktigt bra, när vi släpper upp dem från 6-3 till 6-6. Hade vi varit mer disciplinerade här och inte så bekväma med ledningen hade vi verkligen kunnat stänga till matchen. Det känns lite onödigt att vi ska sätta oss i en sån situation inför sistaperioden, och sen går det ju som det går..

Snöplig uddamålsförlust, finns det ändå något positivt ni kan ta med er från matchen?

-Jag tycker det är skönt att se att vi kan producera en del mål och att vi sätter pressen bra stundtals. Men här måste det till kontinuitet.

 

Poäng för femte(!) matchen i rad idag för dig, hur tycker du att ditt eget spel fungerat denna säsong?

-Tycker det har fungerat helt okej! Har fått mer förtroende de senaste matcherna och då är det klart att man blir inspirerad! Att jag sedan lyckats peta in några bollar ser jag bara som en bonus! 


Efter dagens match står Peter Berlin på 26 poäng och Johan Eriksson på 27 poäng. Vem vinner Sirius poängliga?

-Sjukt svår fråga.. Båda har riktigt fina spetskompetenser! Peter har producerat bra de senaste matcherna, men vi vet ju också att när Jr kommer in i ett stim så brukar det bli en hel drös med poäng! Men ska jag sticka ut hakan och gå på de senaste matcherna så säger jag Peter med risk för att Jr säger upp vänskapen!

 

Siriusinnebandy.se tackar Patric för svaren och uppmanar samtidigt Johan Jr Eriksson att inte bli alltför förgrymmad över Patrics svar på sista frågan.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners