Tillbaka

Ordförande Peter Tornberg har ordet

En ny spännande säsong står för dörren för Sirius innebandy.
Vårt A-lag har förstärkt truppen med hemvändande Erik Svenson och Billy Nilsson med förhoppning att det ska lyfta oss över slutspelsstrecket denna säsong. Samtidigt jobbar vi enträget vidare med att utveckla spelare från våra ungdomsled med förhoppning om att de ska vara ledande spelare i laget inom några år. I år ingår inte mindre än 9 spelare i truppen som är födda 1993 eller senare. Yngst är Daniel Stenlund som är född 1997.

Eftersom vi har ambitionen att utveckla egna elitspelare har vi till i år skapat ytterligare tydlighet i vår P16/Junior Elit-verksamhet som har fått en större elitprägel. Vi har många talanger som tränar hårt och har högt satta mål. I vår samarbetsförening Gottsunda i div 1 återfinns inte mindre än 6 juniorer som har sin vardag där men som kan vara med och bidra i Junior-SM (Juniorallsvenskan).

De yngre lagen börjar så smått komma igång med sin innebandysäsong. Yngst till i år är barn födda 2009 där vi redan har ett P09 och F09 som är ivriga att komma igång och som kommer börja med sina träningar i mitten av september.

Jag hoppas att ni följer och stöttar oss i år. Kom till Fyrishov och ge vårt A-lag stöd i jakten på slutspelsmatch. Kampen börjar på hemmaplan mot Granlo i Fyrishov den 20/9 kl 15.30.

Vi ses i hallarna!

Mvh,
Peter Tornberg

Ordförande, Sirius innebandy
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners