Tillbaka

Oavgjort mot Helsingborg

Herrarna spelade oavgjort 3-3 (2-0, 0-1, 1-2) mot Helsingborg när man avslutade sin träningshelg nere i Varberg.
Herrarna spelade oavgjort 3-3 (2-0, 0-1, 1-2) mot Helsingborg när man avslutade sin träningshelg nere i Varberg. Precis som i fredagens match kunde Sirius ta ett litet grepp på matchen och hade ledningen med 2-0 efter första perioden. Målen gjordes av Johan jr Eriksson och Jesper Johansson.

Helsingborg kunde reducera till 2-1 med andra periodens enda mål i den artonde minuten. Helsingborg tvingades att matcha laget för att komma ikapp medans Sirius rullade runt på tre formationer hela matchen vilket är ett styrkebesked från Matsenius mannar.

Det var stundtals lite grinigt enligt rapporter från Varberg och Sirius var lite tröttkört efter träningar på förmiddagar och matcher på eftermiddagar. Helsingborg som spelade sin första match var lite piggare i benen och det var både logiskt och rättvist att matchen slutade 3-3 efter full tid.

Sirius 3-1 mål gjordes av Gustav Eriksson efter drygt en minuts spel i sista perioden, Helsingborg reducerade till 3-2 i den åttonde minuten. Kvitteringsmålet som fastställde slutresultatet gjorde i den fjortonde minuten.

//Peter Bohlin
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners