Tillbaka

Nya staben presenteras del 1

Laget har nya tränare i Viktor Matsenius, Mathias Östlund och Micael Jansson samt en ny lagledare i Kjell Jansson. Sven Carlsson mångårig trotjänare och materialare är kvar från föregående år.

Laget har nya tränare i Viktor Matsenius, Mathias Östlund och Micael Jansson samt en ny lagledare i Kjell Jansson. Sven Carlsson mångårig trotjänare och materialare är kvar från föregående år. Conny Eriksson är ny Överledare och Peter Bohlin kommer att ha en mer renodlad roll som press- och mediaansvarig än föregående säsonger. Tomas Widh ansvarar för säkerhet kring våra arrangemang. En närmare presentation över staben kring herrlaget kommer att ske på hemsidan vid flertalet tillfällen med korta intervjuer.

Vi börjar med Micael Jansson som är åter i Sirius efter några års frånvaro
Micke är 34 år, jobbar på Uppsala Universitet som projektadministratör/Koordinator, han är ny assiterande tränare i Sirius med inriktning på analyser och utveckling av spelidén som Taktisk Coach. Micke har tidigare varit tränare i Sirius tillsammans med Peter Blombergsson då laget var nya i division 1 och sedemera även tillsammans med Storvretas nuvarande assisterande tränare Markus Puskala.

Hur känns det att vara tillbaka i Sirius
- Det känns bra, jag har ju kamperat ihop med Viktor Matsenius lite från och till tidigare och har känt honom sen jag var 16-17 år då i Teknikums IFs juniorlag, sedan spelade vi ihop i Uppsala City IBK. Jag hade honom också som spelare när jag var tränare i Årsta.

Nu debuterar du som tränare i SSL dina känslor inför det
- Det är skitkul, riktigt roligt. Grabbarna är så duktiga, jag gillar att analysera spelsystem och taktik vilket är min roll. Jag får hålla på med det som jag är bra på, spelarna är så bra på att ta till sig det man kommer med och man ser snabbt resultat på det man vill ändra på och det är riktigt kul. Sen lämnar jag över det andra som jag inte är lika bra på till de andra tränarna.

Debuten för dig sker inför ett fullsatt Fyrishov mot Storvreta
- Det känns jäkligt bra, det är ju mot Moderklubben som man kom från början, nej men annars så det är ju bara…..
Säg inte att det är en vanlig match
- Nej absolut inte, det är verkligen inte en vanlig match. Två Uppsalalag i högsta serien de är ju uppenbart kul liksom, man känner många i båda klubbarna så det blir en prestigematch och det är klart att man vill vinna.

Tack för pratstunden Micke, välkommen tillbaka och lycka till i Sirius

//Peter Bohlin
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners