Tillbaka

Nya ansikten: Christoffer Carlsson

Hej och välkommen Christoffer. Äntligen är du tillbaka i blå/svart, hur känns det?
Tack så mycket! Det är väldigt skönt att komma tillbaka då det känns som att det är här jag hör hemma.

Berätta vem "CC" är för dom som inte känner dig!
Jag är 21 år gammal. Född i den lilla metropolen Storvreta men numera bosatt i Uppsala. Älskar i princip allt som har med idrott och tävling att göra, samt hatar att förlora. En egenskap som har kommit fram genom åren då jag har en yngre bror som jag alltid tävlar med. I övrigt så jobbar jag och på fritiden lägger jag gärna min tid på att kika på NHL och hänga med polarna.

Trots att FBC Uppsala åkte ur så slutade du 8:a i totala poängligan i Allsvenskan Norra med 46 poäng varav 30 mål. Har du alltid varit bra på att sätta dit bollarna?
Förra säsongen kändes riktigt bra för min del. Jag har väl alltid haft näsa för att göra mål men det är väl något som växt fram lite extra under dom senare åren och framförallt den senaste säsongen. Jag har faktiskt mycket att tacka mina forna kedjekamrater som alltid har levererat bra passningar haha!

Du har ju som sagt tidigare tillhört Sirius juniorverksamhet. Nu väntar A-lagsspel i SSL. Vad tror du om lagets chanser?
Jag tror att vi har väldigt goda chanser. En väldigt bra mix med gamla rävar som har rutin och unga hungriga spelare som vill framåt vilket jag tror är ett vinnande koncept. Vi har även det stödet från föreningens sida som givit oss förutsättningar till att lyckas bra och få optimala förberedelser.

För egen del då? Det är tuff konkurrens på forwardssidan. Vad kommer du bidra med?
Det känns helt okej, jag ska väl inte ljuga och säga att jag är i toppform direkt, vilket är naturligt. Det är mycket som ska sitta i början med nytt spelsystem, kedjekamrater, klubbor som ska spelas in osv. Det jag hoppas att kunna bidra med denna säsong är framförallt målskyttet och även få in ett jäkla go i laget med positiv energi.

Till sist, Prag väntar runt hörnet. Upprepar vi tidigare års succéer och går till final i år igen?
Prag är i en klass för sig, så fruktansvärt roligt! Vi har ju alltid som mål att gå till final vilket vi självklart siktar på att göra i år igen. Senaste gången vi var nere så åkte vi ju på en snöplig finalförlust på straffar mot Pixbo men förhoppningsvis ska det inte upprepas.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners