Tillbaka

Mullsjö kommer på besök

Välkomna till Fyrishov!

Dags för ännu en match i jakten på slutspel.

Fyra raka vinster och en oavgjord på de senaste fem matcherna ger en väldigt bra känsla i truppen. Vi ligger just nu på en slutspelsplats med samma poäng som dagens motstånd Mullsjö.

Vi har bra koll på hur Mullsjö vill spela sin innebandy och att det finns några skickliga spelare i Mullsjö. Några har varit uppe i landslaget en sväng. Det är ett lag som visar att dom vill vara med och slåss om slutspel, inte minst förra säsongen då de gick till slutspel och gav sina motståndare i kvartsfinalen riktigt tuffa matcher men lyckades inte ta sig vidare. 

Det kommer bli en tuff och jämn match så för vår del gäller det att jobba stenhårt och vara noggranna i allt vi gör så ska vi gå som segrare ikväll. Vår trupp ser väldigt stark ut och alla är inställda på att vi ska fortsätta trenden att vara obesegrade 2015. 
Vill passa på att lyfta fram en spelare i laget som är otroligt viktig för oss och som har räddat oss flera gånger med magiska räddningar. Att ha en målvakt som Petter Nilsson bakom sig ger en trygghet i hela laget. Tydligen kan Petter jonglera med fyra innebandybollar samtidigt. Vilken kille! 

Fortsätt att besöka café Sirius.
Magiska bakverk! 
Niklas Wallén #14
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners