Tillbaka

"Min målsättning är att utvecklas och ha roligt"

Talangfulle målvakten Hampus Bodin till a-lagstruppen

Hampus Bodin, målvakt som närmast kommer från FBC i division 1, har nyligen skrivit på för Sirius IBK.

”Det har varit mitt mål att få komma till SSL. Nu fick jag chansen hos Sirius och gör det mycket för min utvecklings skull, det ska bli kul! Jag trivs väldigt bra och uppfattar Sirius som en seriös och trevlig förening. Jag har varit med och tränat i tre veckor nu och kände några av spelarna innan. Min första säsong i FBC spelade CC (Christoffer Carlsson) och Mattias Jällrud där samtidigt som mig och några andra känner jag från skolan”, berättar Hampus.

”Min målsättning är att utvecklas individuellt och självklart att ha roligt. Det är viktigt att ha kul. Jag vet att konkurrensen är stor som målvakt i Sirius, men jag ska försöka konkurrera så mycket som möjligt. Jag ser det också i det långa loppet, att få träna i SSL-miljön måste man ju bli bättre av”, säger han.

Hampus, som fyller nitton i sommar, började spela innebandy som sjuåring och moderklubben är Hagunda. De två senaste säsongerna har han varit målvakt i FBC.

Peter Tornberg, ordförande i Sirius IBK, säger så här om Hampus:
”Hampus är en väldigt talangfull målvakt som tidigt i sin karriär fått axla ett stort ansvar. Som 17-åring var han förstemålvakt i Allsvenskan under sin första säsong hos FBC. Han går nu upp två divisioner och det blir därmed en annan nivå på träningsmiljön. Han har potential att ta stora steg i sin utveckling och ytterligare kliv i sin karriär.”

Välkommen till Sirius IBK Hampus!

/KN

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners