Tillbaka

Mattias Jällrud inför Sirius - Dalen

Varmt välkommen till Fyrishov den 20 dec 16:00!
Vi gör som serien – vi vänder på steken!

På söndag är det dags igen! Ännu en spännande hemmamatch nalkas i vår hemmaborg Fyrishov. Den här gången med ett Sirius i uppsving efter den viktiga vinsten mot Växjö senast, där Peter Berlin avgjorde i sudden med sin 3:e pärla för matchen – härligt! I och med den matchen så var halva grundserien spelad och det är en halva som vi med Siriusögon inte är speciellt nöjda med. Det har varit djupa och envisa dalar där vi verkligen har fått kämpa med mycket, inte bara fysiskt utan även psykiskt.  Speciellt för min egen del där en korsbandsskada tvingade fram ett tidigt slut på säsongen och nu väntar jag in operation i januari. Men efter regn kommer solsken och nu ser vi optimistiskt på framtiden! Vi ska inte glömma våra höga toppar också som i derbyt mot Storvreta. Där visade vi verkligen den höga kapacitet som finns i laget.

När jag tänker på våra motståndare Dalen så minns jag mest vår förra batalj mot dem. Det var en jämn match där vassa kontringar och en storspelande målvakt satte stopp för oss då. Spelare att hålla ett extra öga på är den vindsnabbe Jonas Svahn (#70), Ketil Kronberg (#25) och självklart den gamla siriusiten Johan ”Sr” Eriksson (#10). Den sistnämnda är alltid intressant att skåda med allt från retfulla tjuvknep till magiska finter.

I Sirius finns den redan nämnda Peter Berlin (#25) som tillsammans med Dan Johansson (#125) och Johan ”Jr” Eriksson (#16) bildat en nygammal kedja som numera går under namnet ”fiskelinan”. Deras otaliga timmar i fiskebåten bar frukt senast mot Växjö där de verkligen hittade varandra och låg bakom samtliga mål i matchen. Jag måste även nämna backklippan John Barck (#8) som har visat storform under träningsveckan med stenhårda skott och dribbelkonster utöver det vanliga.

Noterbart om Dalen är att deras enda bortavinst hittills den här säsongen var just i, vår hemmaborg, Fyrishov mot Storvreta. Så tagga igång nu och heja fram oss till seger! Efter den tunga starten så gör vi nu som serien – vi vänder på steken!

Passa på att toppa upplevelsen med ett besök i Café Sirius under paus.

//Mattias Jällrud (#53)


Förköp dina biljetter här -billigare än i kassan: http://siriusinnebandy.ebiljett.nu/

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners