Tillbaka

Matchvärden Goodtech klär läktaren i blåsvart

Jens Axelsson uppmanar Sirius-supportar att visa sitt stöd genom att ta på sig de tröjor och kepsar som de delar ut på derbyt

Vid derbyt mellan Sirius och Storvreta är Goodtech en av matchvärdarna. Jens Axelsson hoppas få se publiken klädd i blåsvart och berättar om Goodtech Uppsalas egna innebandyframgångar...

”De som var på Sirius-Storvreta förra året kommer att känna igen vårt upplägg. Vi delar ut blåsvarta tröjor och kepsar så långt det räcker till publiken. Vi har bjudit in ett knattelag från en annan idrott som vi stödjer att hjälpa till med att dela ut kläderna och ger dem samtidigt tillfälle att få se den här matchen, de tycker att det ska bli jättekul! Jag hoppas att publiken verkligen tar på sig tröjorna och kepsarna de får så att läktaren blir blåsvart! Innan matchen deltar vi på nätverksträffen för sponsorer och där kommer vi som matchvärd att ha en presentation. Till själva matchen kommer sedan ytterligare några från företaget för att titta. Jag spelar själv med Goodtech Uppsalas eget innebandylag och vi är regerande cupvinnare i SEF (Sveriges Elektrikerförbund) Cup.

Det ska bli jätteroligt med derby! Sirius är ju något av lillebror till Storvreta och det är alltid kul att försöka spöa storebror. Jag tror på en jämn match där Sirius vinner med uddamål eller avgör i sudden. Det kommer att bli mycket folk, säkert uppåt 2000, och det blir bra. Det kommer att bli en folkfest där klackarna bidrar till att det blir livat och ett bra arrangemang.

Vi har stöttat Sirius innebandy ett tag nu och jag tycker att de är engagerade, duktiga och bra att ha att göra med – precis som vi själva vill vara, vi passar bra ihop. Vi sponsrar 6-7 lag i olika idrotter, men Sirius innebandy är definitivt en av de roligaste att stötta, de bryr sig verkligen!”, säger Jens.

Goodtech och IK Sirius IBK hälsar er varmt välkomna till derbyfesten i Fyrishov!

Läs mer om Goodtech här: www.goodtech.se

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners