Tillbaka

"Kul att få vara en del av Sirius team"

Nytt gäng bakom Sirius IBK:s webbsändningar! Intervju med nye kommentatorn Niklas Brattemo.
Med start från förra hemmamatchen är det ett nytt team som sköter webbsändningarna från Sirius hemmamatcher. Adam Troy, som jobbar med webb och video i Storvreta IBK, sköter filmande och produktion, Peter Blombergsson, elitansvarig i Sirius IBK, är expertkommentator och Niklas Brattemo, uppländsk innebandyprofil, är kommentator. 

Premiärsändningen för det nya teamet var matchen mot Dalen förra helgen då Sirius IBK vann med 9-3 och Niklas Brattemo berättar: 
"Det blev en bra början, men det kommer att bli ännu bättre. Jag och Peter känner varandra sedan tidigare, men det tar några matcher att skapa dynamiken. Även om inte alla rutiner satt första gången, så var det bra. Jag är också otroligt nöjd med att se vad Sirius presterar. Matchen stod och vägde, det höll på att bli 5-4, men det blir istället 6-3 och Sirius agerade ostört framför målet. Det såg jättebra ut."Niklas har meriter både som innebandyspelare och som speaker. Han började sin innebandybana som målvakt i Årsta med 86:orna, där också Sirius IBK:s Robin Carlsson och senare även Petter Nilsson spelade. Niklas var med i distriktslaget, gick innebandygymnasium och var med och tog upp FBC till Allsvenskan.
"Jag var med och tränade med Sirius förra veckan, för att det är roligt. Jag försöker vara med på en SSL-träning per säsong", säger han.

Niklas har bred erfarenhet inom event och idrott. Han har varit konferencier vid många event, har skrivit för Innebandymagazinet och har hållit i inspirationsföreläsningar. Dessutom hade han ett hedersamt uppdrag under damernas fotbolls-EM.
"Jag var speaker i tre gruppspelsmatcher och en kvartsfinal. Kvartsfinalen hade tio miljoner tittare... Tv var relativt nytt för mig då och i Sirius webbsändningar är det premiär för mig att vara i bild."

"Det är ett roligt och bra team inom Sirius IBK och det är kul att få vara en del av det", avslutar Niklas.

Närmast är det match mot Pixbo Wallenstam på söndag 19/1 kl 14 i Allianshallen. Matchen webbsänds med start kl 13.50 via Sirius SSL Play-kanal och finns via denna länk: 

Av Kina
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners