Tillbaka

Krisandersson: - De sista matcherna blir kul

Läs vad den offensiva backen säger efter helgens match

Hur känns det såhär ett par dagar efter den tunga förlusten mot Linköping?

- Det är såklart aldrig kul med en förlust. Kroppen är lite sliten och man är väl inte sådär superglad som man brukar vara! Men vi hade ett bra snack på träningen och nu ligger Linköpingsmatchen bakom oss! Vi blickar framåt!


Vad gjorde att ni inte lyckades hålla ut och vinna matchen trots ledning?

- Vi gör en bra första- och sistaperiod, men i andra håller vi oss inte riktigt till vår gameplan och tillåter dom styra matchen lite för mycket. Sedan är vi lite för uddlösa framåt och bränner några bra lägen vilket kostar oss i slutändan. 


Varför passar Linköping er så pass dåligt?

- Tror egentligen inte Linköping passar oss sämre än något annat lag, vi har en ganska bra defensiv matchen igenom och håller dom utanför oss. Vi släpper in "endast" 4 bollar och det bör med lite effektivitet framåt räcka till en seger.


Hur ser du nu på resten utav säsongen?

- Det är verkligen en oviss tid som ligger framför oss nu med många roliga matcher.. nästa match är lite utav en ödesmatch och det är mycket som står på spel! Men den situationen gillar vi och det ska bli riktigt kul att spela dom här sista matcherna. Sedan har vi derbyt mot Storvreta där vi har en revansch att utkräva sen sist. I ett derby kan i princip vad som helst hända och det kommer som alltid bli en tuff fight. Det jag hoppas på är att få se riktigt många på läktaren (vevandes med Siriusflaggor och halsdukar såklart) så att vi får lite tryck på även detta derby!

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners