Tillbaka

Klubbchef

2015 har börjat på bästa tänkbara sätt för Sirius Innebandy. ”Vi har precis kommit ur startblocken för det nya året och vilken start vi haft. Vårt A-lag har nu fyra raka vinster och en oavgjord. 10 omgångar återstår av grundserien och vi är bra positionerade för att nå årets målsättning om ett slutspel” säger Sirius Innebandys ordförande Peter Tornberg.

Sirius Innebandy är med över 600 aktiva utövare en av Upplands största innebandyföreningar med en tillväxt på ca 20 % jämfört med föregående år.

”Våra ungdomslag skördar också stora framgångar” fortsätter ordförande Peter Tornberg. ”Som exempel kan nämnas att våra Juniorer tog Guld och Brons i den nyligen avslutade Storvretacupen. Vi har väldigt goda chanser att avancera till slutspel i årets Juniorallsvenska som motsvarar Junior-SM. Vår breda ungdomsverksamhet fortsätter att ge många barn och ungdomar möjligheten att spela innebandy samt att i högre åldrar utvecklas i en kvalificerad miljö.”

Som ett nästa steg i utvecklingen av Sirius Innebandy så anställs Otto Simonsson i rollen som klubbchef. Otto kommer närmast från en tjänst som Försäljningschef inom läkemedel/medtech och har många års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad försäljning och samverkan med näringslivet. Otto har också ett mångårigt engagemang i olika idrottsföreningar runt Uppsala- såväl som ledare som i styrelsearbete.

”Att vi anställer en klubbchef som jobbar dagtid är ett viktigt steg för oss som förening och ger oss helt nya möjligheter. Vi kommer med Otto få möjligheten att arbeta närmare våra sponsorer och samarbetspartners samt vidareutveckla vårt matcharrangemang, våra produkter och starka varumärke Sirius Innebandy” säger Peter Tornberg.

”Det är med stor stolthet som jag tar mig an rollen utveckla ett så fantastiskt starkt varumärke som Sirius Innebandy” säger Otto Simonsson. ”På den korta tid jag hunnit bekanta mig med föreningen så har jag imponerats över det starka engagemang som finns i Sirius. Jag har också imponerats över den kvalité som föreningen skapar i huvudsak genom ideella resurser. Ungdomsidrott ligger mig också varmt om hjärtat och här anser jag att Sirius Innebandy är en föregångsförening i både bredd och spets med många kompetenta ledare och tydlig strategi. Mitt mål är att bidra till att Sirius Innebandy ska bli Uppsalas ledande innebandyförening som bidrar till utveckling av sporten och är det självklara valet för innebandyintresserade i Uppland” avslutar Otto.

Kontaktpersoner:

Peter Tornberg
Ordförande
073-363 00 75

Otto Simonsson
Klubbchef
070-662 00 89

 

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners