Tillbaka

Kim Johansson inför Mullsjö

Vem av bröderna Johansson kommer att göra flest poäng imorgon? Kim ger här svaret på det samt svarar på några andra frågor inför matchen mot Mullsjö.

Om du börjar med att se till ditt eget spel, är du nöjd med säsongen så här långt?

-Inte direkt faktiskt. Någon enstaka match har väl varit bra men lite för ojämnt tycker jag. Hade lite skadeproblem innan jul vilket har stört en del.

 

Med sju omgångar kvar av serien ligger Sirius fem poäng under slutspelsstrecket. Vad måste bli bättre de sista matcherna för att ni ska knipa en slutspelsplats?

-Det viktigaste är att vi gör jobbet hela tiden och håller en hög energinivå. Vi har väldigt många vassa verktyg i lådan och det är dags att vi börjar använda oss av dem. Alla måste dra sitt strå till stacken.

 

I senaste mötet mot Mullsjö blev det förlust med 6-3 trots hemmamatch och mål av dig. Vad hoppas du att vi får se för matchbild på lördag?

-Jag hoppas på en matchbild där vi hittar rätt i våran höga press och inte låter Mullsjö få tid. De ska inte få lugn och ro någonstans.


Du har förstås redan stenkoll på det, men hittills denna säsong snittar du 0,165 poäng mer per match än din bror Dan. Föreligger det någon prestige mellan er två när det gäller poängligan?

-Jag har ganska dålig koll faktiskt, det är nog mest Dan som tänker på det. Dan har i alla år kollat poängligan och jämfört oss på det sättet. Men det verkar ju rimligt att jag har ett högre poängsnitt än min lillebror. En viss rangordning ska det vara i familjen.


Vi avslutar med en klassisk fråga. Vad blir resultatet på lördag, och vem av bröderna Johansson gör flest poäng?

4-6 slutar matchen. Dan gör nog flest poäng. Han är mer girig på poäng än vad jag är.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners