Tillbaka

John Barck förlänger ett år!

John har spelat i Sirius IBK sedan 2006 och uppmärksammades nyligen för att han var den förste att ha spelat 100 SSL-matcher i Siriuströja.

John Barck har spelat med Sirius IBK sedan 2006 och hade efter den här säsongen utgående kontrakt. Nu har han glädjande nog just skrivit på för ett år till.
”Jag skrev på i fredags. Direkt efter sista matchen mot Helsingborg när det var så nära att vi gick till slutspel så tänkte jag på att det var ju kanske min sista chans att spela slutspel. Jag kände att jag ville ha revansch på det och fortsätta. För mig var det egentligen självklart att skriva på, men jag är klar med min utbildning i januari och då är det lite oklart med arbetstider och arbetsort. Jag körde med öppna kort, med förståelse för att Sirius vill jobba långsiktigt, men de kom fram till att de vill satsa på mig en säsong till. Det känns kul! Om det skulle vara min sista säsong så vill jag gå till slutspel. Att Billy och Erik kommer tillbaka är bra, vi behöver deras spets.”, berättar han.

Tidigare under säsongen blev John den förste att ha spelat 100 SSL-matcher i Siriuströja. Frågan är vilken av de 100 matcherna som är mest minnesvärd...
”Jag måste säga att alla derbyn vi spelat mot Storvreta med fullsatta läktare och bra stämning, det är nog de matcherna jag minns mest. Det blir kul att möta dem igen i höst.”, säger John.

De 100 SSL-matcherna med Sirius uppmärksammades under föreningens ungdomsavslutning i förra veckan då John fick ta emot ett pris för att han var först med att nå milstolpen. John, som har varit i föreningen i många år, gillar att vara med på ungdomsavslutningen och ser hur den har utvecklats genom åren.
”Jag har varit i Sirius i många år nu och har sett en stor förändring i föreningen. Ungdomsavslutningen har existerat i flera år och har liksom föreningen utvecklats enormt. De senaste åren har det varit mer och mer kul att komma dit och årets avslutning var den bästa hittills. Det blev lite spel, en hel del autografskrivande och så är det roligt att även träffa och prata med ledarna i de andra lagen i föreningen. Det var kul och det kändes som att alla i laget tyckte det. Det är bra för föreningen och sammanhållningen i hela organisationen.”, avslutar han.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners