Tillbaka

"Jag tror att det blir en tuff och jämn match med Sirius som segrare"

Göran Söderquist från matchvärden Uppsala Taxi 100 000 om Sirius - Warberg och om ungdomsverksamhet
På söndag tar Sirius IBK emot Warberg IC i Fyrishov med Uppsala Taxi 100 000 som matchvärd. Göran Söderquist tror på fartfyllt, kul spel och hoppas på många i publiken.

"Jag har sett de flesta av Sirius IBK:s matcher hittills. Sirius har varit strålande i år, som nykomling. De har ett roligt spelsätt och jag tror att fler föreningar kommer att ta efter Sirius offensiva spel. Innebandyn är fartfylld, det är kul spel och det händer saker hela tiden. Det är konstigt att det inte är fler i publiken på matcherna, det borde det vara. På söndag tror jag att det blir en tuff och jämn match med Sirius som segrare. Precis som Uppsala så är ju Varberg lite av ett innebandymecka och de två lagen som möts är också från två föreningar som verkligen satsar på sin ungdomsverksamhet", säger Göran.

Göran har ett personligt engagemang i ungdomsverksamheten genom att han är tränare i Sirius IBK P04. En stor del av det innebandylaget spelar dessutom fotboll tillsammans i Sirius, även där med Göran som tränare. "Det blir lättare med allting då, det är bra för gruppen och man kan synka säsongerna och träningar med varandra", säger han. "Jag tror på Sirius innebandy, det är något som växer och det finns en så bra grund i ungdomsverksamheten. De kontakter jag har haft med seniorsidan har också varit jättebra. Något jag brinner för inom IK Sirius är Sirius loppis, som bidrar stort till ungdomsverksamheterna. Vilket fantastiskt jobb de gör! Helt suveränt!"

"Uppsala Taxi är partner till Sirius IBK för att vi gillar idrott och det är bra för vårt företag att synas i idrottssammanhang", avslutar Göran som kommer att finnas på plats på söndag för att se bra innebandy och i egenskap av matchvärd utse Matchens Siriusstjärna.

Välkommen till Sirius IBK - Warberg IC söndag 9 februari kl 16.00 i Fyrishov!
Förutom att Uppsala Taxi är matchvärd så bjuder de tillsammans med andra sponsorer alla besökare på entrén. Vi ses där!


Av Kina
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners