Tillbaka

"Jag fick mycket förtroende redan från början"

Joel Norman väljer att stanna i Sirius! Han trivs väldigt bra och är glad för det stora förtroende han har fått. David Ahlmark tror också mycket på hans fortsatta utveckling.

Joel Norman, som under våren var utlånad till Sirius IBK från Storvreta IBK, väljer att stanna i Sirius och har just skrivit på kontrakt för de kommande två säsongerna. Något som både Joel och Sirius är väldigt nöjda med!

Välkommen till Sirius Joel!
- Tack, det ska bli jättekul! Jag spelade första matchen som utlånad till Sirius i januari och nu är det skönt att veta för två år framåt. I Storvreta fick jag inte spela så mycket som jag ville, men det fick jag när jag kom till Sirius. Jag har haft bra snack med Sirius och de tror på mig, vilket känns bra!

Hur var det att komma in i Siriusgänget?
- Det var aldrig några problem att komma in i laget, de tog bra hand om mig. För egen del började det lite trevande får jag nog säga, men jag fick mycket förtroende redan från början och kom in i det. Det har funkat jättebra med vår femma, det har varit jättekul och jag har trivts väldigt bra. Jag kände ju också flera av spelarna sedan tidigare. Jag gick i samma klass som Calle och har spelat med några av dem i FBC för några år sedan. Vi har också träffats en del i Fyrishovs korridorer tidigare.

Vad har du för tankar inför kommande säsong?
- Vi var så nära slutspel säsongen som gick så det vore dumt att inte sikta på slutspel nästa säsong. Jag har egentligen inte satt några personliga mål än, annat än att fortsätta utvecklas och hjälpa laget till slutspel. Vi har just börjat med försäsongsträning och fys, målsättningarna kommer lite längre fram.

Hur ser du på Sirius som förening?
- Allt sköts perfekt runt laget, med Tessan och Kjelle och alla andra fantastiska människor som engagerar sig och jobbar runt laget. Man behöver aldrig undra över någonting, allt bara funkar och känns bra – och då kan man fokusera på att bara spela!


Sirius huvudtränare David Ahlmark är väldigt nöjd med Joels insatser under våren och tror mycket på hans fortsatta utveckling:
"Joel är en jättesmart spelare som kom på låns och gjorde det jättebra. Man märkte att han växte med tiden och jag tror att han kan ännu mer. Vi tror mycket på Joel! Han är ju också ung och en spelare vi kommer att kunna bygga på i många år som en av stöttepelarna i laget", säger David.


/KN

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners