Tillbaka

Intervju med Joel Norman

Vem vinner Sirius interna utvisningsliga? Joel Norman avslöjar svaret!

Joel Norman, här iklädd Storvretas matchställ, har nu hunnit med tre matcher för sin nya klubb. Här berättar Joel lite om första tiden i Sirius.


För de som ännu inte hunnit googla dig ordentligt, kan du kort berätta om din innebandybakgrund?

-Jag har alltid spelat i Storvreta förutom säsongen 11/12 då jag var utlånad till FBC Uppsala. Jag gick innebandyinriktning på gymnasiet tillsammans med bl.a. Calle BK. Har spelat center tidigare men senaste åren har jag spelat mest back.

 

Hur tycker du att du har blivit mottagen i Sirius, och hur upplever du Sirius som förening?

-Jag har blivit jättebra mottagen av spelarna men också alla som arbetar runt laget. Jag kände många sedan innan och man har hälsat på många i korridoren tidigare så det har inte varit några problem alls. Sirius som förening har jag inte så bra koll på men jag har fått ett bra intryck av den korta tiden jag varit i klubben! Du har hunnit spela tre matcher nu och Siriusfansen har fått se lite av dig. Hur skulle du själv beskriva dig spelare?

-Det är alltid svårt att beskriva sig själv. Jag skulle väl vilja säga att jag är en lugn spelare som har bra speluppfattning och helt okej skott.Snart är det Uppsaladerby och du ställs då mot dina forna lagkamrater i Storvreta. Blir det en känsloladdad match för dig eller en vanlig dag på jobbet?

-Självklart blir det en speciell match men det är inget jag går och tänker på nu. Varje match är lika viktig för oss så just nu ligger fokus på Warberg hemma. Sen är det klart det blir kul att möta gamla lagkompisarna.Nästa vecka är det dock Warberg som står för motståndet. Har du några styrkor eller svagheter hos detta lag att dela med dig av?

-Warberg i helgen och det kan bli en jättehäftig match med två lag som kan spela ett högt försvarsspel. Jag tror vi har bra chanser att vinna om vi spelar med samma energi som mot Mullsjö. Förhoppningsvis kan det komma lite folk nu när det är gratis inträde och hjälpa oss att ta tre poäng!

 

Många som intervjuats senaste tiden har fått gissa vem som kommer vinna Sirius interna poängliga, men du ska få en svårare nöt att knäcka. Vem vinner Sirius interna utvisningsliga?

-Wallén har gjort ett litet ryck däruppe och han har sett väldigt laddad ut på träningarna. Just nu ser jag ingen riktig utmanare. Det ser ut som att han kommer defilera in i mål. Om det ändå skulle bli jämnt på slutet tror jag att han kan kliva in och ta en tvåa, utan problem. 

 

siriusinnebandy.se tackar Joel för svaren och önskar honom lycka till inför fortsättningen!Tillbaka till toppen
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners