Tillbaka

Inför Warberg hemma

Läs vad Mårten har på hjärtat inför morgondagens match

Assisterande tränare Mårten Pederson har blivit intervjuad inför Warbergsmatchen imorgon.


Ni verkar ha hittat tillbaka till det vassa försvars- och målvaktsspelet senast mot Mullsjö, vad ska ni göra för att stoppa Warbergs offensiv med bl.a. Magnus Svensson, Tiitu och Palmén i spetsen?

- Mot Mullsjö så var vi väldigt på "tå" och det är precis det vi måste vara mot Warberg. Warberg spelar ett som sagt väldigt offensivt spel och det gäller att vara med på det. Dom lägger in mycket bollar på mål, både högt och lågt så det gäller att plocka bort alla hot runt kassen.


Är det någon som sett lite extra het ut i veckan som kan gå in och bli matchvinnare imorgon?

- Aron blir bara bättre o bättre och han får Warberg se upp med.


Det ryktas om en fin publiksiffra imorgon, vad vill ni bjuda publiken på spelmässigt?

- I Sirius så finns det en ungdomstränare, Kenta som coachar 03:orna (min sons lag) och han vill att dom skall spela rock'n'roll och det beskriver nog ganska väl vad publiken lär få se mot Warberg.


Det är oerhört jämnt i SSL så här när vi går in i slutskedet av grundserien, vad blir nyckeln för er som lag för att först och främst säkra kontraktet men även vara med och slåss om slutspelsplats?

- Som sagt så är det ju absolut viktigast att säkra kontraktet och det kommer vi att göra pågrund av att vi ska bli mycket mer noggranna och effektivare. Skulle det räcka till slutspel så är det en stor bonus för oss och Uppsala.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners