Tillbaka

Inför warberg

På söndag väntar en mycket svår uppgift för Sirius när man tar sig an Warberg på den udda matchtiden 11.00. Lika bra att understryka uppgiftens svårighetsgrad direkt då vi aldrig har besegrat Warberg på de fem möten som spelats i Superligan.
På torsdagen spelade Hallänningarna mot Linköping och utgången av matchen var oviss ända tills Magnus Svensson kunde göra 9-7 med två minuter kvar av matchen. Warberg har släppt in ovanligt mycket mål men man är också ett lag som gör relativt många och man kan explodera under korta perioder och göra flera mål på kort tid. Det gäller alltså att vara på tå hela matchen och aldrig tro att det är ”lugnt”. I en del matcher har Warberg haft ”dippar” och för oss gäller det att vi lyckas prestera vid dessa tillfällen och på så sätt öka chanser till ett bra resultat.

Vi mötte Warberg i en miniturnering på försäsongen och vann med 8-6 i en match som spelades med tre femmor i 60 minuter så alla i laget vet hur det känns att vinna mot dem men det är en viss skillnad mellan match i Superligan och en träningsturnering. I det första mötet i SSL den här säsongen blev det knapp seger för Warberg med 4-3, i den matchen ledde dem med 4-0 åtta minuter in i andra perioden, skall vi ha en chans att få med oss resultatet i söndagsmatchen får vi inte ge bort ett sådant försprång. Alla i Sirius är friska och hela sånär som på Petter Nilsson som fortfarande är besvärad av sin ljumskskada, Johan Olsson som tvingades bryta matchen senast mot Umeå är tillbaka och spelklar.

Tidigare möten mellan lagen:
Warberg – Sirius 4-3
Warberg – Sirius 12-6
Sirius – Warberg 3-12
Warberg – Sirius 1-0
Sirius – Warberg 4-6

I den senaste matchen mot Umeå gick vi upp på tre femmor och fick med oss en positiv känsla efter det som blev en riktig kämpaseger, laget känns som att man är på rätt väg men det kommer bli en tuffare uppgift mot Warberg än senast mot Umeå. Räkna med ett hemmalag som kommer att sälja sig dyrt och inte kommer vika ner sig.

Kämpa!

//Peter Bohlin

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners