Tillbaka

Inför Sirius - Växjö

Petter Nilsson inför Sirius - Växjö söndag 15/2 16:00

Äntligen dags för hemmamatch igen och kampen för att vi ska ta oss till slutspel fortsätter. Växjö jagar precis som vi en plats bland topp 8 och matchen är därför väldigt viktig för båda lagen.

Växjö som mest har blivit kända för sin fysiska och hårda spelstil har kommit igång på slutet av serien och spelar inte längre bara kryss utan har även lyckats vinna några matcher. Det är också ett utav seriens mest målglada lag och det blir ofta väldigt svängiga och underhållande matcher när man spelar mot dem.

Vi har sedan den senaste matchen fortsatt att jobba på detaljer i vårt försvarsspel och självförtroendet är på gång efter en rad prestationer som inte har varit de bästa. Vi kommer dock få klara oss utan Niklas Wallén under resten av grundserien då han bröt två revben i matchen mot Pixbo. Men vi har grym bredd i försvaret så det är inget som vi kommer påverkas alltför mycket av.

Roligare nyheter är att vi återigen har Johan Eriksson i laget efter två matchers sjukdoms- frånvaro. Johan kommer som alltid att hjälpa oss i offensiven genom att vara ett ständigt hot för motståndarna. Tillsammans kommer vi se till att ta tre mycket välbehövliga poäng.

Välkommen till Hovet på söndag -det här kommer att bli kul!

#1 Petter Nilsson

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners