Tillbaka

Inför Sirius - Linköping

Välkomna till Fyrishov torsdag 22 januari kl 19.00 då Linköping kommer på besök!


 

Ännu en viktig match står på spel då Linköping gästar oss i hemmaborgen Fyrishov. Vi är inne i en period med mycket matcher och vi har ett otroligt bra flow i laget, vilket vi visade prov på i senaste matchen. Man märker att alla spelare har ett bra självförtroende och det är många som verkligen spelar ut hela sitt register på planen.

 

”Hårda jobbet” är en stor del till att vi har en sådan fin poängsvit, då vi har 5 vinster och 1 oavgjord på de senaste 6 matcherna och det är viktigt i jakten på slutspelet.

 

Kvällens motstånd Linköping startade säsongen fantastiskt bra och har legat i toppen av tabellen hela tiden. Men efter att deras powerforward Martin Karlsson skadade sig, har Linköping tappat gnistan lite och man märker vilken viktig roll Martin har för laget, dock tror jag att Linköping är rejält taggade ikväll och det gäller att vi är med från början. Lagen känner varandra väl och Linköping är kända för sitt fysiska spel och det gäller för oss att vi står upp och är på tårna. Vi är rejält revanschsugna efter förlusten i höstas mot Linköping och vi kommer göra allt vi kan för att vara fortsatt obesegrade under 2015.

 

Det är många spelare som är i bra form och jag skulle kunna rabbla upp många som ni ska hålla ett extra öga på, men ni kan alltid kika in Billys frilla, Juniors löd i krysset, Kimmens nya lindor eller varför inte Peter Berlin som är otroligt viktig för oss med sitt målsinne och sin snabbhet. Peter kommer växa ännu mer i vår och man får inte glömma att han mäktat med hela 28 poäng hittills.

 

Avslutningsvis, som alltid, besök CAFÈ SIRIUS, där levereras det alltid goda bakelser.

 

Ses i Hovet!

 

John Barck #8

 

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners