Tillbaka

Inför Sirius - Höllviken

Dan Johansson inför Sirius - Höllviken 28 feb 16:00

Välkomna till Fyrishov lördag 28 februari kl 16:00!

 

Då är det dags för den sista hemmamatchen i grundserien under denna högintressanta ssl-upplaga. På andra sidan väntar Höllviken som likt oss behöver vinna denna match för att kunna nå sitt uppsatta mål denna säsong.

 

Höllviken, laget som tagit sig upp genom serier i raketfart de senaste åren krigar för sin överlevnad i landets högsta serie. Expertkåren har inför seriestart varit enad om att detta orangefärgade lag skulle bli århundradets slagpåse, men i vanlig ordning så har man haft fel. Höllviken har med två omgångar kvar fortfarande chans att hålla sig kvar om dom plockar två vinster samtidigt som Granlo förlorar sina två återstående matcher.

 

Vi hade förra veckan tre matcher på menyn, vilka vi lyckades samla ihop 8 poäng på. Detta gör att vi har skaffat oss ett utmärkt utgångsläge inför avslutningen, men att vi når slutspel är långt ifrån klart. Vi ska fortsätta att kriga för varandra och spela uppoffrande, gör vi detta så kommer det att gå vägen.

 

Vi har ett koppel av heta spelare för tillfället, men dom som har stuckit ut allra mest de senaste matcherna är vår 2:a femma som visat en gryende form och blir grymt viktiga för oss resten av säsongen.

 

NU KÖR VI!

 

Besök gärna cafe Sirius, bakverk av den högre skolan.

 

Dan Johansson #9Tillbaka till toppen
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners