Tillbaka

Inför Sirius - Falun

Hjärtligt välkomna till Fyrishov torsdag 29 januari kl 19.00 då Falun kommer på besök!

Hjärtligt välkomna till Fyrishov torsdag 29 januari kl 19.00 då Falun kommer på besök!

Ännu en viktig match står på spel då mitt gamla mästarlag Falun gästar oss i hemmaborgen Fyrishov. Detta blir den sjätte matchen under Januari och vi startade månaden väldigt starkt med tio poäng på fyra matcher men i de två senaste matcherna har vi varit svaga och haft problem med målskyttet. Vi kommer göra allt för att vända på den dåliga trenden nu mot Falun.

 

Vi måste komma tillbaka till det hårda jobbet och ta oss in i jobbiga ytor och få in fler bollar mot mål, det är viktigt i jakten på slutspelet.

Kvällens motstånd Falun ligger på en andra placering och börjar komma igång tycker jag. I första delen av säsongen tyckte jag att de hade problem i spelet och tappade mer poäng än väntat. De jagar Pixbo som bara är en poäng före och jag väntar mig att det kommer ett rejält taggat Falun ikväll och det gäller att vi är med från början.Vi är rejält revanschsugna efter förlusten i höstas mot Falun och vi ska besegra de svenska mästarna hemma i vår borg, nåt annat finns inte.

 

Håll ett extra öga på våra skickliga högerbackar John Barck och Niklas Wallén som verkligen kommer ha en viktig roll den här matchen. De kommer att snurras en hel del i det hörnet och om jag har rätt känsla kommer dessa bjässar vinna otroligt många kamper och täcka ner de flesta skotten innan vår monstermålvakt Petter Nilsson behöver rädda.

 

Avslutningsvis, som alltid, besök CAFÈ SIRIUS, där levereras det alltid goda bakelser.

 

Ses i Hovet!

 

Billy Nilsson #73

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners