Tillbaka

Inför Sandåkerns SK away

På söndag startar Allsvenskan Norra, läs vad Sandåkern säger inför vår premiär

På söndag åker Sirius till Umeå för att gästa Sandåkerns SK i premiären utav Allsvenskan Norra. Sandåkern vann ifjol sin division 1-serie och är alltså nykomlingar i den näst högsta serien men har tidigare spelat både i Allsvenskan och gamla division 1. Hemsidan har pratat med Sandåkerns lagledare Ove Nordin om vad han tror inför säsongsstarten på söndag.


Hur har er försäsong sett ut?

- Ömsom vin, ömsom vatten skulle man kunna säga. Vi tappade tidigt vår huvudtränare till Dalen så det har blivit lite ryckigt, men nu på slutet har det gått bättre. Vi förlorade den senaste träningsmatchen mot Umeå City med två bollar och det var ett fall framåt spelmässigt. Det börjar faktiskt att se hyfsat ut på två femmor.


Vad har ni för målsättning?

- Vi ska försöka hålla oss kvar. Många i truppen har rutinen från förra vändan vi var uppe i Allsvenskan (2010/11) så vi får hoppas att det visar sig också.


Vad tror du om Allsvenskan Norra?

- Det känns som om det är tightare i toppskiktet den här säsongen. Umeå City, Sirius och Balrog kommer att vara med däruppe sedan har vi lag som KAIS Mora som alltid är starka på hemmaplan.


Vem i ert lag ska man hålla koll på den här säsongen?

- Då måste jag först och främst lyfta fram vår målvakt Niklas Ivarsson. Även rutinerade Niklas Blomberg som är en riktig målskytt, men vi hoppas även på någon av våra yngre förmågor kan kliva fram i år.


Vilken Sirius-spelare ska ni se upp med på lördag?

- Det är väl de vanliga som brukar figurera i målprotokollen. Den Johan Eriksson som blev kvar är ju alltid en farlig spelare.


Imorgon får ni läsa Siriustränaren David Ahlmarks tankar om försäsongen som helhet, säsongen som kommer och premiärmatchen.

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners