Tillbaka

Inför Pixbo

SSL i Allianshallen Halmstrå, ja det skulle kunna vara ordet för dagen då Pixbo Wallenstam är det sista halmstrået i jakten på nytt SSL-kontrakt. I teorin finns chansen fortfarande men i praktiken är oddsen lite sämre.

Det spelas endast en match i SSL denna lördag och den spelas i Allianshallen, det är historiens första SSL-match som spelas i just den arenan.

Kommunala idrottsarenan Fyrishov har valt att hyra ut både A- och B-hallen till en antik och syfestival och det är inte första gången som Uppsalas största idrottsarena sätter den uppländska idrotten i andra hand, där finns det något för Idrottsalliansen att bita i.

Nåväl, matchen mot Pixbo Wallenstam kan bli intressant då Sirius inte har någonting att förlora egentligen och motståndet redan har säkrat en plats bland de fyra första i Superligan och får en favör av hemmaplan i ett eventuellt femte avgörande i kvartsfinalerna. En seger för oss innebär som jag inledde med att vi griper det sista halmstrået som finns och en riktig idrottsman ger aldrig upp, ”it aint over until the fat lady sings” som ordspråket säger.

Tidigare möten:
Pixbo – Sirius 6-3
Sirius – Pixbo 6-4
Pixbo – Sirius 5-5
Sirius – Pixbo 2-7
Pixbo – Sirius 5-6

Det är helt jämnt mellan lagen i statistiken, båda har två segrar vardera inbördes och en oavgjord. I det senaste mötet vann Pixbo med 6-3. En spelare att se upp med lite extra i gästernas lag är Peter Runnestig som är känd för sin förmåga att zorra, Runnestig har gjort 23 mål så här långt i SSL och lagkamraten Patrik Malmström har gjort 20.

I Sirius är Johan Eriksson x2 i intern måltopp, den äldre har kommit upp i 20 mål och den yngre har satt 15 fullträffar tätt följd av Peter Berlin som har gjort 13 mål. Rulla in en boll och låt den rulla, ingen spelare kommer att vika ner sig så länge chansen finns så låt oss gå för tre fräscha poäng mot Pixbo.

//Peter BohlinTillbaka till toppen
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners