Tillbaka

Inför Mullsjö hemma

16.00 idag gästas vi av Hide-a-lite Mullsjö, läs motståndarkollen

Superligans mest sponsrade lag ifall man ser till lagnamnet i form av Hide-a-lite Mullsjö kommer på besök till Fyrishov på söndag. Ett Mullsjö som har blandat och gett en aning i säsongsinledningen men som tror stenhårt på sig själva. En av anledningarna till det är värvningen inför säsongen av landslagsmeriterade storbacken Kim Hadelund, samtidigt som talangerna Sebastian Palmqvist, Emil Kihlblom och Arvid Wibring Lingqvist tagit stora kliv och vuxit ut i SSL-kostymen på ett mycket bra vis. Föreningen har länge varit i framkant när det gäller arrangemang och publiksiffror, och det gäller nog att börja nå resultat även på planen nu för de norra smålänningarna/södra västgötarna för att man ska kunna bibehålla sitt momentum som fräsch SSL-klubb. Har även ett spännande nyförvärv i norrmannen Daniel Gidske att hålla ögonen på i eftermiddagens match. Som extra grädde på moset eller löken på laxen så möter såväl tränare David Ahlmark som backen Nicklas Wallén sina gamla lagkamrater då båda har ett förflutet i Mullsjö AIS.


Hide-a-lite Mullsjö AIS

Grundad: 1989

Hemmahall: Nyhemshallen

Tränare: Mikael Hill

Fjolårssäsongen: 11:a

Stjärnan: Köpingsbördige Jimmie Pettersson har varit en av SSLs stora coming man en bra tid nu. Att den numera forwarden är kvitt tidigare hälsoproblem och återigen presterar stor innebandy har inneburit att han äntligen blivit uttagen i Jan-Erik Vaaras landslagstrupp. Alltid livsfarlig från sin vänsterkant.

Frågetecknet: Blir det slutspel i år? Det talangfulla laget har kommunicerat ut att man ska nå topp-8 i tabellen och få spela vidare när grundserien är slut. Det återstår att se om Mikael Hills bygge räcker till den här säsongen.

Utropstecknet: När David Gillek är på planen så kan allting hända. Innebandyns Dr. Jekyll & Mr. Hyde är beryktad för såväl sitt spel med boll och aktioner utan på planen om man säger så.


Av: Jimmy Bladh

 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 
Nytt inlägg
Fler funktioner
Lägg till en bild
Lägg till koordinater
59.33570115031561
18.065465623041405
» Beräkna nuvarande position..

..eller dubbelklicka på kartan

Väntar på koordinater

Stäng
 
 
Banners